CHEMIN HEJMREJSEDAG

CHEMIN DE SAINT JACQUES

10. APRIL - 26. APRIL 2018 - 05. SEPTEMBER - 18. SEPTEMBER 2018         Retur     

HJEMREJSEDAG

26. APRIL 2018

CAHORS

TOULOUSE

KØBENHAVN

AFSTAND:                 0 KM

AFSTAND TOTAL    345 KM 

VEJR: +18C  overskyet


HØJDEMETER:     n/n m op     n/n m ned


SVÆRHEDSGRAD                   n/n


Jeg har booket togrejse kl. 12.10 fra Cahors med ankomst Toulouse kl. 13.22. En rejse på knap 5 kvarter med lokaltog. Togrejse i Frankrig er af god kavlitet og punktlighed. Jeg skal med fly omkring kl. 16.00 fra Tououse lufthavn, der ligger ca. et kvarters taxakørsel fra centrum. Så jeg har tid til at tage en lille vandring ned mod centrum. Toulouse noget større end København med over halv mio. indbyggere. På vejen ind mod centrum får jeg tid til at få frokost på en cafe med udeser vering. Her kan man sidde og se på menneske mylderet i en aktiv og levende storby.

På vej mod centrum kommer jeg forbi en imponerende stor kirkebygning- Bacilique San Sernin. Når man kommer ind til basilicaen er kirkerummet med en korgang på hver side. Der er en række sidekapeler, hvor der er udsmykninger og altre. Selve hovedaltret er tilbagetrukket og utrolig flot udsmykket.

Kirkerummet er højt og lyst. Basilicaen er beliggende på en meget stor rund plads, som er under renovering.

 Efter besøg i basilicaen er det tid til at vandre tilbage til stationen, hvor der går taxer tul lufthaven til fast pris på 45€. Toulouse lufthavn er stor, men ikke særlig spændende. Flyet afgik kl. 17.55 via Bruxelles, hvor jeg ankom til Købrnhavn kl. 22.35.