DAG 3

Afstand tilbagelagt  021  km

 

Afstand i alt              081  km

Højdemeter op     200  m                   

Højdemeter ned   200  m

 

 

8. september 2018 - 3. vandringsdag 

Copyright © All Rights Reserved.

Start:             Moissac

 

Afslutning:     Bardigues

 

Vejr:  +30 C

          overskyet/sol

Om dagens vandring:

Om dagens oplevelser:

Dagens overnatnings by og sted

Vejret er her tidlig på morgenen er ganske lunt og det ser ud til at blive en varm dag. Så de korte bukser og kortærmet tshirt er det pærfekte vandretøj idag. Vandringen starter med at der vandres på en asfalteret sti ca. 5 km på et dige anlagt mellem Garonne og den gamle kanal (Canal Midi fra 1800tallet). Dagens højeste punkt nås, da eg skal vandre på en metaltbro over Garonne. Det er ikke nogen lang vandring idag og det meste af den efterflgende vandring er på asfaltvej. Jeg vandre igennem en enkelt handelsby, hvor der er mulighed for at få lidt at spise og drikke på den lokale cafe. Da der ikke derfra er langt til overnatningsstedet, gå jeg lidt på opdagelse i den byen, uden at der er andte en den lokale kirke at tage i øjesyn og besøge.

Vandringen er de første kilometer langs kanalen, hvor den flyder langsom i samme retning som jeg vandre. Der er et par sluser på vejen, men der er ingen både på kanalen idag. Heller ikke på Garonne var der noget liv denne morgen. I løbet af dagen kom jeg igennem en handelsby, med en kirke med et særligt klokketårn, hvor der både var passage for kørsel og gang, men noget højere op var der et rundt hul (?). Som så ofte før vandrede jeg ind i kirken, denne dag gennem en knirkende side dør og stod der i kirkerummet med rygsæk og vandrestav, til forsamlingens overraskelse - det tro pokker- det var mindt i en begravelse. Så jeg satte mig ned og deltog i resten af forrettelsen. Derefter gik jeg ud i byen og fik lidt at spise og drikke. 

Dagens overnatningsted lå lidt uden for pilgrimsruten og er et B&B med et engelsk ægtepar som været. Stedet er en gammel gård, der er sat fuldstændig i stand. Den ligger med udsigt over et grønt agerareal til en skov lidt op ad en bakken. Det er dejlige omgivelser og jeg har en hel lejlighed på vel 100 m2, men en kombineret spise og opholdsstue, soveærelse og stor badværelser/toilet med både bruseniche og badekar. Et lækkert sted. Aftensmad får jeg i den nærmeste by - Auvillar - hvor min vært har kørt mig op til og henter mig senere når jeg har spist. Jeg får lige lejlighed til at vandre en tur i bymidten. Jeg vil få morgenmad inden jeg starter ud imorgen. Pris for overnatning og mrogenamd: 150€ - Le Farat Bed & Breakfast